Takk til dere som ha delt hyggelige ord og erfaringer i samarbeidet med oss!

Omtale fra Monica Sandbrekke

Jeg tok kontakt med ernæringsfysiolog Felberg fordi jeg trengte råd og veiledning om matinntak, slik at jeg kunne prestere bedre på trening og ha mer energi i hverdagen.

En god stund hadde jeg mistenkt at næringsinntaket var for lavt i forhold til mengden jeg trente, samtidig var jeg redd for at en øking av næringsinntaket ville føre til vektoppgang.

Jeg hadde mye mer energi på slutten av treningsøktene og i hverdagen. Jeg gikk ikke opp i vekt, og jeg forsto at opplegget hans virket.

 

Nå har jeg mer energi på trening og i hverdagen, og mitt forhold til mengde mat og mitt syn på mat har blitt mye bedre. Det er deilig å slippe å telle kalorier og kunne spise det jeg vil, uten å være redd for å gå opp i vekt.

Omtale fra Bente
Karin Lie

Hva hjalp vi med? Vektreduksjon, høyt blodtrykk, blodsukker over 8, høyt kolesterol og ønske om å slutte med tabletter.

Det er flaut å ikke klare det alene. I tillegg deprimerende.

Han er en fin støtte og han har en forståelse for hvordan hjernen styrer oss. Det er fint fortsatt å ha han på «skulderen».

Jeg er lettere til sinns, lettere i bevegelsene, fått mer energi, blodsukkeret er stabilt på ca. 5,5 og blodtrykket er normalt, sluttet med alle tabletter, vektreduksjonen på ca. 22 kg, men jeg er litt redd for at Helge vil forlate min «skulder»

Hilsen en meget fornøyd Bente!

Omtale fra Jonas
Skjelde

Jeg kontaktet Felberg fordi jeg hadde et stort ønske om å gå ned i vekt. Jeg har alltid veid ett par kilo for mye og har opplevd problematikk i forhold til vektreduksjon. Da jeg kontakt Felberg ønsket jeg at han skulle sette opp et flexi vegetarisk kostholdsprogram som passet
inn i min hektisk hverdag. Felberg er min helt! En så kunnskapsrik, professional og ydmyk mann skal man lete lenge
etter. 

Han har både hjulpet meg psykisk og fysisk, og det har gitt resultater. Det viktigste med samarbeidet er helsegevinsten. Denne kroppen skal jeg leve med hele livet og da
synes jeg det er viktig og gjøre slik at kroppen min har det best mulig med seg selv, og at jeg alltid jobber mot ideal formen. Der er jeg ikke enda, men er godt på vei. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Omtale fra Else-Lill Jørgenvaag

Helge gir en tilnærming til vektutfordringer som muliggjør en varig endring. Det er en glede å samarbeide med han både menneskelig og med utfordringene. Et tankesett og en tilnærming som muliggjør at alle kan klare å nå sine mål.