Hvem er vi?

Kliniske ernæringsfysiologer samlet på nett med mål om å øke tilgangen på god ernæringskompetanse og trygg veiledning til hele Norge.

 

katrine-pettersen

Katrine Pettersen

Katrine Pettersen er klinisk ernæringsfysiolog med erfaring som kursleder for vektreduksjonsprogrammet ved Aker sykehus, samt tidligere foredragsholder via helseetaten for å aktivt formidle informasjon om mat og ernæring til befolkningen.

 

Hun er en behagelig og løsningsorientert veileder med bred kunnskap og sterk erfaring i endringsarbeid.

Christian profil 2-min

Christian Lyckander

Christian er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Han har bred erfaring med pasientbehandling, og har arbeidet ved blant annet Ernæringspoliklinikken (Rikshospitalet), Radiumhospitalet og Ullevål sykehus, hvor digital oppfølging av pasienter har vært en del av hverdagen. Parallelt har han jobbet privat med behandling og oppfølging av blant annet vektreduksjon, mageplager og spiseforstyrrelser.

Christian har i tillegg en bakgrunn i psykologi, og er opptatt av å finne en løsning sammen med pasienten.

Karoline profil

Karoline Østereng Nilsen

Karoline er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Hun har bred erfaring med pasientbehandling på Ullevål sykehus, med behandling og oppfølging av blant annet vektreduksjon, livsstilssykdommer, mageplager og spiseforstyrrelser.

Karoline har også erfaring som kursleder for vektreduksjonsprogrammet ved Aker sykehus

helge-andreas-felberg

Helge Andreas Felberg

Helge Andreas er klinisk ernæringsfysiolog og fagansvarlig i kostholdsendring.no. Han har mange års erfaring fra arbeid med klienter og pasienter med kostholdsveiledning for vektnedgang, livsstilsykdommer, mageplager og treningsernæring. 

 

I tillegg til engasjementet i kostholdsendring.no er han knyttet til blant annet Norges Idrettshøyskole, Sunnaas Sykehus, Norges Skiforbund, Nimi og Tangen Helseklinikk (se under).

Flere års erfaring som foreleser og sensor ved Norges Idrettshøyskole på Bachelornivå og for personlig trenere, innen vektendring, livsstilssykdom, energitilgjengelighet og idrettsernæring.

Ansvar for helseattestordningen i langrenn, og bidrar inn med informasjons-formidling og foredrag.

Foredrag- og kursleveranser innen vektendring, idrettsernæring, energitilgjengelighet, og ernæring for hjerte- og kar. 1-1 konsultasjoner innen omtalt tematikk, samt mageplager.

Delt prosjektansvar for vektendringsprogram i gruppe og individuell oppfølging.

Eier og aktiv klinisk ernæringsfysiolog ved Tangen helseklinikk hvor han har levert foredrag og kurs innen en rekke ernæringsrelaterte problemstillinger.

  • Alle behandlere autorisert helsepersonell og tilknyttet KEFF.
  • Trygghet for våre pasienter at vi er dekket av Norsk Pasientskadeerstatning.