Selskapet

Om oss

Helge Andreas Felberg er grunder og fagansvarlig for kostholdsendring.no. Han er en av få kliniske ernæringsfysiologer som arbeider utenfor sykehus. Han har lang og bred erfaring med oppfølging av enkeltindivider med ulike ernæringsutfordringer, og han holder mange kurs og foredrag for større og mindre forsamlinger.

Med sine praksiser ved Nimi (Norges Idrettsmedisinske Institutt) i Oslo og Tangen Helseklinikk på Nesodden ser han ukentlig pasienter med lettere og mer komplekse ernæringsproblemstillinger. 

Han er tilknyttet Norges Idrettshøyskole hvor han foreleser for studenter på bachelornivå, samt for personlig trener kursene i NIH Aktiv.

Som en del av Norges Skiforbund sitt helseteam hjelper han juniorlandslagsutøvere i langrenn og han har ansvaret for Helseattestordningen som dekker alle nivåer i langrenn.

Felberg er knyttet til selskapet LifeChanger AS som med støtte fra Innovasjon Norge utvikler innovative plattformløsninger innen helse, aktivitet og kosthold.

For mer informasjon om Helge Andreas Felberg se utdanning og erfaring på linkedin.com:

https://www.linkedin.com/in/helge-andreas-felberg-b3765051/ 

Fra Bloggen

13 viktige ingredienser til enklere kostholdsplan

13 viktige ingredienser til enklere kostholdsplan

Etter 15 år i bransjen er det noen tydelige elementer som gjør seg gjeldende for effektivt og trivelig vekttap som varer. La oss hjelpe deg å velge endringer. Et viktig prinsipp er at vi tydeliggjør, og du bestemmer. Du bestemmer vekttapshastighet, kosekvote, og hva du vil spise.

Fem tankesett avgjørende for varig vektnedgang

Fem tankesett avgjørende for varig vektnedgang

Tanker skaper følelser. Ikke la feil tankesett ødelegge for vekttapet ditt. og ikke la vekttapet ødelegge for livet ditt. Øv på disse fem tankesettene og start med et triveligere vekttapsprosjekt du kan leve med

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly